Filipijns bedrijf Themics Philippines Inc. maakt nieuwe sprookjesbeelden Familypark

Het Oostenrijks pretpark Familypark vernieuwt dit jaar haar sprookjesbos. Hiervoor is het park een samenwerking aangegaan met het Filipijnse bedrijf Themics Philippines Inc., dat momenteel de beelden aan het maken is.

 

Het nieuwe sprookjesbos zal veel taferelen bevatten uit zeer bekende sprookjes. Om deze taferelen tot leven te helpen wekken, worden beelden gebruikt die worden geproduceerd door Themics Philippines Inc. Het bedrijf heeft geholpen bij het ontwerpen, vervaardigen en zal ook de plaatsing in het park op zich nemen.

Met de vernieuwing van het sprookjesbos zullen de bezoekers opnieuw jarenlang kunnen genieten van hun favoriete sprookjes in het Märchenwald-gebied.

 

Themics Philippines Inc., is een bedrijf dat de laatste jaren al voor meerdere parken in onze omgeving heeft gewerkt. Vorig jaar mocht het bedrijf nog veel themaonderdelen en animatronics leveren aan Toverland, bij de uitbreiding van het Avalon-gebied. Zo heeft het de kokende draak Spicy Pete en de magische eenhoorn Juna gemaakt, evenals de iconische top van Dragonwatch.

 

Bron en foto’s: Themics Philippines Inc.