Walibi Rhône-Alpes organiseert deze winter opnieuw Merry ChristWAAA’s

Van 23 december tot 7 januari kan je in Walibi Rhône-Alpes opnieuw terecht voor Merry ChristWAAA’s. Het park wordt deze periode ondergedompeld in de magische sfeer van Kerst en je zult kunnen genieten van heel wat attracties.

 

Walibi Rhône-Alpes zal dit jaar opnieuw de poorten openen tijdens de winterperiode en dit van 23 december tot 7 januari, met uitzondering van 25 december en 1 januari. Het park is dan geopend van 11 u tot 18 uur, op 24 december sluit het om 17 uur.

Naast de vele attracties zal je er ook kunnen genieten van de magische sfeer van kerst. Zo zal je in het park heel wat straatentertainment kunnen spotten. Het park biedt daarnaast ook nog een magische kerstshow aan en je kunt op bezoek gaan bij de enige echte Kerstman! Verder kan je je benen losgooien op de schaatsbaan.

 

Bron & Foto: Walibi Rhône-Alpes