Schwaben Park zal volgend seizoen voor het eerst avondopeningen krijgen met Halloween

In het Duitse Schwaben Park zullen volgend jaar voor het eerst avondopeningen georganiseerd worden tijdens de Halloweenperiode. Het park blijft op deze spookavonden geopend tot 19 uur.

 

Ook al is het nu nog winter en lijkt Halloween nog zeer ver weg, toch maakt Schwaben Park al bekend dat ze speciale plannen hebben voor de Halloweenperiode van 2024. Van 25 oktober tot 3 november 2024 wordt Schwaben Park omgetoverd tot een plek van horror en gehuld in een enge sfeer. Op de dagen van het evenement is het park geopend van 11u00 tot 19u00, waardoor het mogelijk is om ook in het donker de talrijke attracties te beleven.

De spookavonden zijn niet het enige nieuwe hoogtepunt van het herfstseizoen van het park. De “Devilishly Good Witch Party” gaat nog een stap verder en belooft bijzonder spannend te worden. Op dit feest zullen meer dan 100 artiesten in het park aanwezig zijn, waardoor een heel bijzondere avond ontstaat. Ook zal er ’s avonds een grote lampionnenoptocht door het donkere Schwaben Park plaatsvinden. Het park belooft alvast een onvergetelijke ervaring.

 

Bronnen: Schwaben Park, Themeparkcentral