Fotoalbum: Plopsaland De Panne (Halloween Scare Nights) – oktober 2023

Themeparkfreaks Gregory en Hannelore trokken samen met TPF’ers Nathan, Lies en Dimitri naar Plopsaland De Panne om er enkele spookhuizen te ontdekken. Het park aan de Belgische kust heeft dit jaar namelijk 3 nieuwe spookhuizen. De 3 huizen heten Krampus, Mad Rat en Candy Stein met elk een volledig nieuw thema. Het eerste huis neemt je mee naar de kerstperiode, waar het monster Krampus opnieuw zal toeslaan tijdens het kerstdiner. In Mad Rat moet je vervolgens ontsnappen van bloeddorstige ratten en in Candy Stein ontdek je een snoepfabriek met wel een erg merkwaardig handelsmerk. De snoep wordt namelijk gemaakt van mensenvlees. Plopsaland biedt overigens nog 2 scarezones, beide waren al bekend van vorig jaar. Skrämma draait rond bloeddorstige vikings en Scarecrow. Die laatste kreeg een andere plek in het park en een heel grote update!