Fotoalbum: Plopsa Indoor Hasselt 30-07-2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Na een optreden in Plopsa Coo trokken de meisjes van K3 naar Plopsa Indoor Hasselt om hun optreden nog eens over te doen. Themeparkfreaks Bob en Tristan moesten toch Hasselt passeren tijdens hun terugrit naar huis en besloten een extra optreden mee te pikken van de meisjes, aangezien zij ook Plopsa Coo hadden bezocht.

Plopsa Indoor Hasselt heeft ook een leuk achtbaantje in haar aanbod, dus dat pikten we ook even mee natuurlijk. Verder vind je hier attracties als de Vuurtoren, De Vliegende Fietsen en de K3 zweefmolen.