De mysteries van Halloween komen naar Durbuy Adventure Valley

Op de donkerste avonden van het jaar opent Adventure Valley haar deuren om je een sensationele audiovisuele show voor Halloween te bieden. Dit evenement vind plaats van 13 oktober tot en met 4 november.

 

Dompel je onder in de magische sfeer van Halloween en ontdek een mix van verrassende en angstaanjagende scènes. Zodra de avond valt, gaan de schijnwerpers aan om plaats te maken voor verschillende adembenemende audiovisuele shows verspreid over een parcours van 2 km waar je de kans krijgt om onze verschillende “scare zones” te betreden waar vreemde personages je hart sneller doen slaan.

 

Kindvriendelijke scarezones

 

Dino Lab

Het park heeft enkele dino’s in huis en die hebben hun vrienden uitgenodigd, waarvan enkele voor ophef zorgen. Bezoek ze in het laboratorium als je durft.

 

Dreamland

Stel je voor dat er een plek is die anders is dan alles wat je in je dromen ziet… Zou je de moed hebben om een kijkje te nemen?

 

Kids Only: Toverbos

Wandel door een betoverd bos en ontmoet wonderlijke wezens.

 

Enge scarezones

 

Catacombes

Wat is er enger dan een begraafplaats betreden, vooral met Halloween? Durf jij naar binnen te gaan? Families uit het verleden wachten op je. Ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten…

 

Autokerkhof

Stel je een auto voor zonder chauffeur, een garagehouder die helemaal gek is geworden… Dit alles en nog veel meer wacht op je in een verlaten sloperij.

Kom deze ruimte ontdekken in samenwerking met Declerc!

 

Mystery Box +12

Betreden op eigen risico, meer info heb je momenteel niet nodig!

 

Even bekomen?

Na je spannende  wandeling, is het tijd om je smaakpapillen te verwennen. Geniet van een buitengewone maaltijd en verfrissende drankjes in ons restaurant La Fabrique of aan onze gezellige buitenbar. Laat je verrassen door een uitgebreid scala aan heerlijke gerechten die je kunt proeven terwijl je omringd wordt door een duivels warme sfeer.

*Beperkt aantal plaatsen

 

Tijdschema

Een nieuw vertrek is gepland om de 15 minuten

  • 13/10 tot 15/10 vanaf 19u30
  • 20/10 tot 26/10 vanaf 19u15
  • 27/10 tot 28/10 vanaf 19u
  • 29/10 tot 04/11 vanaf 18u

 

31 oktober Halloween Party

Op Halloween opent de Duvel Dôme haar deuren voor een spetterende afterparty! Met opzwepende animaties en een DJ die gegarandeerd voor een knallend feest zorgt.

De deuren gaan open rond 23:00 uur. Bezoekers die verkleed komen, worden beloond met een gratis drankje.

 

Tickets

Er zijn meerdere types tickets met verschillende combinaties mogelijk, kijk hiervoor op de website.

 

Bron en foto Adventure Valley Durbuy