Holiday Park opent nieuw spookhuis Das Sägewerk tijdens Halloween

In oktober griezelt het weer in het Duitse Holiday Park. Nieuw dit jaar wordt het nieuwe spookhuis Das Sägewerk, dat tijdens de Halloweenperiode geopend zal worden. In het nieuwe spookhuis keer je terug naar 1976 en stapt je de zagerij binnen van de succesvolle ondernemer Arno Voss.

 

Vanaf 1 oktober kunnen de jonge bezoekers al een gezellige Halloweenervaring opdoen in het park tijdens het kids Halloween. De echte Horrorliefhebbers komen dan weer aan hun trekken op de zaterdagen in oktober en op 31 oktober zelf. Dan vinden de Fright Nights plaats.

Tijdens die Fright Nights gaan de spookhuizen open om 18u en sluit het park pas om 22u. Doorheen de dag vindt er een enge parade plaats en staan er Dj’s klaar om de nodige sfeer te brengen op het dorpsplein. De dag wordt afgesloten met een groots vuurwerk.

 

Spookhuizen

 

NIEUW: Das Sägewerk

Arno Voss was de eigenaar van een idyllische houtzagerij in het donkere bos. Hij werd beschouwd als een respectabele en gerespecteerde zakenman die zijn zagerij naar roem en succes leidde. Maar achter de schermen verborg hij een duister geheim. Hoewel hij overdag een vriendelijke en charmante ondernemer was, ontwikkelde hij, ver weg van de publieke belangstelling, een gevaarlijke obsessie met macht en controle. Hij was een meedogenloze seriemoordenaar. Onder het voorwendsel werk aan te bieden of mensen te helpen lokte Voss nietsvermoedende slachtoffers naar een verborgen kamer in de zagerij, weg van nieuwsgierige blikken. Daar voerde hij wrede experimenten op hen uit, waarbij hij martelmethoden en zijn zaaggereedschap gebruikte om zijn duistere lusten te bevredigen.

 

Schnitzelhaus

Het Schnitzelhaus is bekend om zijn heerlijke schnitzels. Je kunt hier beter geen kijkje achter de schermen nemen, want als je te dicht bij de slager komt, eindig je misschien op het bord van de volgende gast.

 

 

Camp Sonnenschein

Deze verlaten camping is niet voor bangeriken! Ooit vond de dochter van een familie een pop op de camping. Maar het was geen gewone pop! Want deze pop legt een verbinding met het rijk van de verdoemden. Sindsdien is de dochter bezeten door de levende doden en niemand kan haar helpen. Slechts een paar slagen erin om aan de vloek te ontsnappen!

 

Freak Circus

Een failliet circus heeft zijn intrek genomen in een verlaten gebouw. Men is er begonnen met artistieke experimenten om nieuwe bezoekers aan te trekken. Maar sommige experimenten lopen uit de hand en het lijkt erop dat alle artiesten hun verstand hebben verloren… Kom binnen! Dit is de ‘freak show’ van het jaar.

 

Titty Twister

Kom binnen als je durft! Maar pas op, deze goddeloze duik is niet voor lafaards! Sommige van de gasten zijn nooit meer teruggezien, want in deze bar is niets wat het op het eerste gezicht lijkt.