Fotoalbum: Wiener Prater – juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Eén van de hoogtepunten van de zomertrip die Themeparkfreaks Bob en Tristan maakten, was ongetwijfeld het Weense Wiener Prater. Dit park kan je eigenlijk ook wel een grote, vaste kermis noemen. Maar liefst 14 achtbanen konden de heren hier terugvinden, waaronder de welbekende Olympia Looping. Ook genoten ze van achtbanen als de Boomerang, de Vekoma Coaster Mega Blitz en de Gerstlauer achtbaan Gesengte Sau. Wie geen hoogtevrees heeft kan het park van bovenaf bekijken in de 117 meter hoge Star Flyer Wiener Turm.