Disneyland Paris heeft leuke plannen voor 2024

Hoewel 2023 nog maar halfweg is, heeft Disneyland Paris een paar leuke plannen voor volgend jaar al bekendgemaakt. Een nieuwe droneshow is er daar een van en natuurlijk ook de langverwachte heropening van het Disneyhotel.

 

Vanaf 8 januari 2024 kun je genieten van The Disney Symphony of Colors. De bedoeling is om de grijze wintermaanden wat kleur te geven. Zo zal er rond het kasteel een nieuwe droneshow gepresenteerd worden met licht en muziek. Daarnaast zullen er gelijktijdig enkele prachtige lichtgevende praalwagens het middenplein innemen en zal er gedanst en gefeest geworden.

 

Vanaf februari zal er ook een nieuwe Disney- en Pixarshow te zien zijn die de populaire Pixarfiguren in de bloemetjes zal zetten. Voor deze show kan je terecht aan het podium bij het kasteel. Tijdens de maand februari zal je in de Main Street tal van nieuwe decoraties terugvinden. Tinkerbell zal er namelijk haar sterrenstof verspreiden en de winterse grijze tinten laten verdwijnen, zodat kleurrijke bloemen er kunnen stralen.

 

Momenteel is men ook nog hard aan het werk om het 5 sterren Disneyhotel opnieuw heruit te vinden. In het eerste kwartaal van 2024 zullen de werken eindelijk gedaan zijn en kan er opnieuw overnacht worden in dit koninklijke hotel.

 

Als laatste maakt Disneyland nog bekend dat er een nieuwe show word gemaakt, die in de lente van 2024 zal worden vertoond. Het thema word Alice in Wonderland. Het belooft een muzikaal energiek spektakel te worden!

 

 

Bron & foto: DLP