Zinderende Zomeravonden in Avonturenpark Hellendoorn

Deze zomer beleven families weer een geweldige zomer in Avonturenpark Hellendoorn. Naast de meer dan dertig attracties, waterpark Aquaventura Slidepark en stuntshow Sky Pirates zijn er extra zomeractiviteiten die nog nooit eerder in het park te beleven waren.

 

Zinderende Zomeravond

Vanaf 2 augustus kan men wederom genieten van de Zinderende Zomeravonden met openingstijden tot 22:00 uur. De Zinderende Zomeravonden zijn niet nieuw; dit evenement wordt namelijk al vele jaren georganiseerd. Dit jaar kun je echter meer spreken over een zomeravondfestival. Marketingmedewerker Eelco Hövels van het Avonturenpark staat te popelen om alle bezoekers het nieuwe Zomeravondfestival te laten beleven: ,,De zomeravonden werden door onze gasten al hoog gewaardeerd, mede door onze vuurwerkshows”.

 

De zomerse avonden eindigden traditioneel met deze vuurwerkshows. Eelco vervolgt: ,,De zomers worden steeds droger waardoor wij steeds vaker geen vuurwerkshow kunnen organiseren. Dit jaar gaan wij het volledig anders doen en organiseren wij een show met spectaculaire laser-, licht- en vuureffecten op bekende Hellendoornmuziek. Daarbij zetten wij Kareltje extra in het zonnetje wegens zijn 20-jarig jubileum”.

 

De Zomeravondshow vindt elke Zinderende Zomeravond plaats om 22:00 uur ter afsluiting.

 

Straatentertainment

“Op avontuur gaan hoort bij het Avonturenpark, beleving is een groot onderdeel van het park”, legt Hövels uit. “Daarom brengen wij Roger de Avonturier terug naar het park, dit stoere karakter loopt op het park rond om met de kinderen op avontuur te gaan”.

Het Avonturenpark heeft naast de avonturier Roger nog meer straatentertainment op de planning, waaronder steltlopers, een dansgroep en piraten in het piratengebied.

 

Naast al dit extra entertainment zijn er extra duikshows van de Sky Pirates.

 

Zinderende Zomerparade

Voor het entertainment tijdens de Zinderende Zomeravonden is Avonturenpark Hellendoorn niet over één nacht ijs gegaan. “Deze avonden moeten passen binnen de identiteit van het Avonturenpark, maar ook een nieuwe ervaring bieden” vertelt Eelco Hövels. “Samen met de stuntmannen van de Sky Pirates, onze mascottes Baba en Bella en al het avondentertainment zal het klapstuk van de avond een heuse parade zijn”.

 

De Zinderende Zomerparade vindt elke Zinderende Zomeravond plaats om 18:00 uur en luidt de officiële start in van de Zinderende Zomeravond.

 

Zomerfestival

Tijdens de zomeravonden is er extra horeca aanwezig, geheel in festivalsfeer. Horecamanager Niek Wennink is er helemaal klaar voor: ,,Bij een zomeravond hoort natuurlijk een barbecue met een heerlijk barbecuegerecht, daarom zal er een zomeravond-kaart zijn met heerlijke snacks”. Het Avonturenpark zorgt voor zomerse aankleding rondom restaurant De Berghoeve, de horecalocatie centraal gelegen in het Avonturenpark.

 

Wennink vervolgt: ,,Speciaal voor deze avond schenken wij een frisse zomercocktail en is er weizenbier op de tap. Naast ons terras vind je speeltuin de 3 Geheime Torens, ook voor ouders is het hier goed vertoeven op een zomerse avond met een cocktail of weizenbier”, grapt Wennink.

 

Zinderende Zomeravonden

De Zinderende Zomeravonden vinden plaats op woensdag 2, 9, 16 en 23 augustus. Het  Avonturenpark is deze dagen geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur met als afsluiter de Zinderende Zomeravondshow om 22:00 uur.

 

Met een regulier (dag)ticket kan men de hele dag en avond blijven. Er zijn ook speciale avondtickets verkrijgbaar die vanaf 17:00 uur geldig zijn. Een avondticket is verkrijgbaar voor slechts €15,95.