Max & Moritz kregen attractie in Freizeitpark Plohn

Sinds dit seizoen kunnen de bezoekers van het Duitse pretpark Freizeitpark Plohn de figuurtjes Max & Moritz ontmoeten in een nieuwe attractie. Het gaat om een rondritje dat je meeneemt langs de kattenkwaadstreken die de jongens uithalen.

 

Freizeitpark Plohn opende dit jaar een familiale attractie die in het teken staat van de verhalen over de kwajongens Max & Moritz. Deze nieuwigheid werd geopend in het themadeel Plohni Dorf. De attractie bestaat uit een paardjesbaan, gebouwd door Mettalbau Emmeln.

Tijdens de tocht van 200 meter op een van de diertjes die over de baan rijden ontdek je het Max & Moritz dorp, waar de kwajongens kattenkwaad uithaalden. Het park investeerde ruim een miljoen euro in de totstandkoming van de nieuwe attractie, die in een bouwtijd van circa negen maanden is gerealiseerd.

 

 

Bron en foto’s: Freizeitpark Plohn