Disneyland Paris stelt nieuwe en vooral duurdere abonnementen voor

Disneyland Paris heeft onlangs haar nieuwe abonnementen voorgesteld. Sinds maart was het tijdelijk niet meer mogelijk om nog een abonnement aan te schaffen omdat men aan de nieuwe formule werkte. De abonnementen zijn veel duurder geworden en ook heel wat voordelen zijn geschrapt.

 

De nieuwe abonnementsformules doen veel stof opwaaien. Niet alleen zijn ze een pak duurder geworden, ook veel voordelen zijn verdwenen. Sinds maart was het niet meer mogelijk om een nieuw abonnement aan te maken omdat men achter de schermen werkte aan een nieuw abonnementensysteem.

 

Disneyland Paris biedt nu nog 3 verschillende abonnementen aan. Er is een Pass Bronze (289 euro), een Pass Silver (499 euro) en een Pass Gold (699 euro). Met de laatste mag je de parken elke dag betreden. De duurste abonnementformule is met 200 euro gestegen want een Infinity Pass kostte vroeger 499 euro. Ook zijn er voor de duurdere prijs heel wat minder voordelen in vergelijking met vroeger. Zo kan je nu geen goedkopere tickets voor vrienden en familie meer kopen en had je vroeger bij de Infinity Pass recht op een gereserveerde plek bij het vuurwerk en parades. Ook hotelkortingen, Vip-parking en een aparte ingang horen er niet meer bij in de nieuwe abonnementen.

 

Bron & foto: Disneyland Paris