Frightmare: een nieuw spookhuis voor Duitse kermissen

De Duitse exploitant Boos heeft alweer een nieuwe attractie gekocht. Dit keer gaat het over een spookhuis. De naam van de attractie is Frightmare en hij werd gebouwd in Italië. De première was voor de kermis in Dresden.

 

Opnieuw hebben de broers Boos uit Duitsland een nieuwe attractie aangekocht. Deze keer klopte ze aan bij het Italiaanse Bertazzon voor de bouw van een nieuw spookhuis. Dit werd uiteindelijk Frightmare, een spookhuis met karretjes dat twee verdiepingen telt.

De première was voorzien voor het Frühlingsfest in Dresden dat loopt van 8 april 2023 tot en met 7 mei 2023. Waar de attractie daarna heen gaat, is nog niet bekendgemaakt.

 

 

Bronnen: Kirmes & Park Revue, Kirmes Forum, Ride Index

Foto’s: Dresdner Schnaustellerverband