Project X “Extreme Machine” in première op de Erfurter Altstadtfrühling

De Duitse exploitanten Lehrmann & Schmidt pakken dit jaar uit met een nieuwe thrillride. Het gaat om Project X “Extreme Machine” die gebouwd werd door het Slovaakse bedrijf AK Rides. De première vond plaats op de Erfurter Altstadtfrühling.

 

Er is een nieuwe thrillride in première gegaan op de Duitse kermissen. Het gaat om Project X “Extreme Machine” die haar eerste rondjes maakte op de Erfurter Altstadtfrühling. Deze vindt plaats van 1 april tot en met 16 april 2023. Het is het exploitantenduo Lehrmann & Schmidt die de G-Force 20 hebben aangekocht bij het Slovaakse bedrijf AK Rides.

 

 

De attractie lijkt erg op een Heavy Rotation van Technical Park zoals bijvoorbeeld de Reactor van Moonen en de High Impress van Mr. Gravity.

 

De Duitse exploitant Schmidt kennen we van de thrillride Transformer. Dit is een Top Star Tour van de Italiaanse fabrikant Soriani & Moser die gebouwd werd in 1996. Lehrmann kennen we dan weer van de Heart Breaker, dit is een familieride van het type Twister gebouwd door de Duitse fabrikant Fähtz in 1977.

 

 

Bron: AK Rides, Project X “Extreme Machine”

Foto: Project X “Extreme Machine”