Kingoland investeert in nieuwe achtbaan

Het Franse jonge pretpark zal dit jaar onder andere een nieuwe achtbaan openen. Dit wordt de vierde achtbaan voor dit parkje, dat jaarlijks blijft uitbreiden. Het zou opnieuw gaan om een tweedehands exemplaar.

 

Kingoland opent dit jaar de nieuwe achtbaan Maranello Twist.  Het gaat om een achtbaan van het type Crazy Twister, dat gebouwd werd door EOS Rides. Aangezien dit bedrijf in 2022 ophield te bestaan, moet het om een tweedehands exemplaar gaan.

 

Ook aan een andere achtbaan in het park wordt volop gewerkt. De Pinfari Zyklon Coaster Apollo Steamrocket wordt namelijk voorzien van magnetische remmen en volledig geïnspecteerd door het Franse bedrijf E&S Rides.

Ook de schommelboot Gallion Maudit ondergaat een technische verjongingskuur. Deze attractie werd volledig ontmanteld en technisch weer op punt gesteld.

Tenslotte opent het park dit jaar ook de Koggemolen Les Caravelles, welke gebouwd werd door Mack Rides.

 

Bron en foto: Kingolan, E&S Rides