Guardians of the Galaxy Vol. 3 cast te gast in Disneyland Paris

Naar aanleiding van de release van de nieuwe Guardians of the Galaxy Vol. 3 film waren Schrijver en regisseur James Gunn en castleden Chris Pratt, Zoe Saldaña, Karen Gillan, Pom Klementieff en Vin Diesel te gast in Disneyland Paris.

 

In de derde en laatste film van de Guardians of the Galaxy trilogie vestigen de buitenbeentjes met superkrachten zich in Knowhere. Maar het duurt niet lang of hun leven wordt op zijn kop gezet door Rockets turbulente verleden.

Peter Quill, nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, moet zijn team om hem heen verzamelen voor een gevaarlijke missie om het leven van Rocket te redden, een missie die, als hij niet met succes wordt voltooid, mogelijk kan leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

 

Fans konden de acteurs in levende lijve ontmoeten en genieten van een speciale droneshow.

 

 

Bron en foto’s: Disneyland Paris