Gebrüder Boos pakken uit met Booster Maxxx voor Duitse kermissen

De Gebrüder Boos uit Duitsland pakken alweer uit met een nieuwe attractie. Ditmaal gaat het om een Booster Maxxx van de Italiaanse fabrikant Fabbri. De attractie wordt 55 meter hoog en zal in de loop van 2023 in première gaan op de Duitse kermissen.

 

Het blijft hard gaan bij de Gebrüder Boos uit Magdeburg. Dit voorjaar pakten ze nog uit met een gloednieuwe achtbaan die de naam Spinning Mouse kreeg. Het gaat hier over een Fabbri wilde muis achtbaan met draaiende karretjes. Deze ging in première op de kermis van Dresden in het oosten van Duitsland.

Deze zomer zullen ze alweer uitpakken met een nieuwe attractie. Ditmaal kochten de Gebrüder Boos een Booster Maxxx aan. Deze werd opnieuw aangekocht bij de Italiaanse fabrikant Fabbri. Het gevaarte moet zo’n 55 meter hoog worden en een snelheid behalen van 120 km/u. Mogelijk zal de première plaatsvinden op de Annaberger Kät kermis, die plaatsvindt van 9 juni tot en met 18 juni 2023 in Annaberg-Buchholz.

Ondertussen kwam al zeker de eerste trailer aan.

 

 

Bronnen: Kirmes Forum, Der Komet, Gebrüder Boos