Dino Ride uit Bobbejaanland opgebouwd in Frans pretpark

Het Franse pretpark La Récré des 3 Curés heeft een nieuwe attractie. Het betreft Dino Ride, die we kennen uit Bobbejaanland. De molen heeft namelijk van 1994 tot en met 2018 in Bobbejaanland gestaan. Voor La Récré is het niet de eerste attractie afkomstig uit Bobbejaanland.

 

Dino Ride uit Bobbejaanland is terug operationeel. Zij het dan wel niet meer in Bobbejaanland, maar wel in La Récré des 3 Curés. Het Franse pretpark heeft de afgelopen winter gebruikt om de dino-molen op te bouwen.

 

 

 

Het is ook niet de eerste attractie uit Bobbejaanland die terecht komt in dit park. Zo heeft men vorig jaar nog de draaimolen Viking toegevoegd aan het park aanbod en ook Le Spoontus (Fly Away in Bobbejaanland) komen uit Bobbejaanland. Het park kocht ook nog Mambo (Music Express van Mack Rides) en Bobby Drop van het park uit Lichtaart.

La Récré des 3 Curés is een pretpark gelegen in de Franse gemeente Milzac, op een boogscheut van de stad Brest. Het park ontstond in 1989 als camping rond een boerderij, uitgebaat door de broers Francis en Jean-Pierre Bonnefoy. Doorheen de jaren werd het uitgebouwd tot een volwaardig pretpark met onder andere 2 achtbanen.

 

Bron: La Récré des 3 Curés

Foto’s: TPF