Anthony’s Abenteuer nieuwe achtbaan op Duitse kermissen

De Duitse exploitant Simon Balshüsemann heeft op het Frühlingsfest van Hannover uitgepakt met een gloednieuwe achtbaan. Het gaat om een familie-achtbaan met de naam Anthony’s Abenteuer. Deze is van het type Big Apple / Wacky Worm.

 

Het Frühlingsfest van Hannover, dat plaatsvindt van 8 april tot en met 1 mei 2023, pakt uit met een nieuwe attractie. Het gaat om een achtbaan voor kinderen van het type Big Apple / Wacky Worm. Deze heeft de originele naam Anthony’s Abenteuer gekregen en werd leuk gethematiseerd. De baan staat volledig in het teken van natuur, Schotland en het Loch Ness Monster.

Het is de Duitse exploitant Simon Balshüsemann die de attractie aankocht bij de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Onze redactie trok op de openingsdag van het Frühlingsfest naar Hannover om daar meteen bij opening de gloednieuwe attractie te kunnen uittesten. Foto’s van de attractie delen we dan ook graag met jullie.

Wat nog niet klaar was geraakt maar wel volgt, zijn extra decorelementen, watereffecten tijdens de rit en een glijbaan om het station te verlaten. Ook de lichteffecten die voorzien zijn op de trein, waren nog niet geïnstalleerd.

 

Bronnen: Der Komet

Foto’s: Themeparkfreaks (Jonathan Sansens)