Merlin Entertainments wil tweede Peppa Pig Theme Park openen in Noord-Amerika

Na een succesvol eerste jaar voor Peppa Pig Theme Park in Central Florida, kunnen gezinnen vanaf 2024 op een tweede locatie Peppa’s speelse wereld betreden voor een onvergetelijke dag vol avontuur. Noord-Amerika krijgt een tweede Peppa Pig-themapark dat wordt geopend in de regio Dallas-Fort Worth.

 

Ook dit park is ontworpen om de ultieme themaparkervaring voor de kleintjes te zijn. Het nieuwe, op zichzelf staande park zal meerdere attracties, speeltuinen en shows krijgen, allemaal gebaseerd op direct herkenbare locaties uit de Peppa Pig reeks. Bezoekers zullen Peppa Pig ook ontmoeten in het park.

Het is Merlin Entertainments dat ook dit park zal uitbaten. De groep heeft een licentieovereenkomst met de wereldwijde entertainmentleider Hasbro, eigenaar van het merk Peppa Pig , voor het bouwen en exploiteren van Peppa Pig-attracties.

Enkele beelden uit het Peppa Pig park dat reeds geopend is:

 

Bron en foto: Merlin Entertainments