Fotoalbum: Universal Studios Florida – februari 2023

Het Amerikaanse Universal Orlando Resort telt twee attractieparken met Islands of Adventures en Universal Studios Florida. In dit album nemen we alvast dat tweede park onder de loep. Dit attractiepark is zelfs het tweede attractiepark van Universal ter wereld en is vernoemd naar de filmmaatschappij Universal Studios. De attracties zijn uiteraard ook gebaseerd op diverse bekende films en televisieprogramma’s. Denk maar aan Harry Potter, The Mummy, Men in Black, The Simpsons, Despicable Me en de laatavondshow met Jimmy Fallon. De grootste blikvanger van het park is de achtbaan Hollywood Rip, Ride, Rockit waar je zelf de muziek bepaalt tijdens de dolle rit en de grootste teleurstelling (het moet gezegd worden) is volgens ons de belevingstunnel Fast & Furious: Supercharged.