Zo zullen de nieuwe attracties van Walibi Holland er uit zien

In Walibi Holland wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe familie zone Speed Zone. Deze zone neemt de oude locatie in van de Karting attractie. In de zone zal onder meer een achtbaan en een Magic Bikes attractie te vinden zijn.

 

Dit jaar zal Walibi Holland een gloednieuwe familiezone openen, die de naam Speed Zone krijgt. De blikvanger in deze familie zone is een junior coaster die de naam Eat my Dust krijgt. Deze achtbaan wordt gebouwd door Zamperla, hetzelfde bedrijf levert ook een Magic Bikes attractie, die in de helix van de achtbaan zal komen te staan, deze krijgt de naam Wind Seekers.

Verder openen in de zone de Interactieve speelfonteinen Cooldown en een horecagelegenheid met een groot terras waar ouders zich kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven. Het was even afwachten hoe dit alles er uit zou zien, maar dankzij enkele concepttekeningen krijgen we daar nu een beeld van.

 

Bron en foto’s: Walibi Holland