Parc Ange Michel kondigt twee nieuwe attracties aan

Parc Ange Michel krijgt er dit jaar twee nieuwe attracties bij. Deze worden een leuke aanvulling op het familiale aanbod van het park. Het gaat om de attracties Drift en Tour de Controle. De nieuwigheden zullen openen wanneer het nieuwe seizoen van start gaat.

 

Na de grote piratenspeeltuin van vorig jaar opent Parc Ange Michel dit jaar twee nieuwe attracties. De eerste wordt Drift. Drift wordt een attractie van het type Drifter, gebouwd door de Duitse firma INNO Heeghe. Bij deze attractie bepaal je zelf hoe intens de rit wordt. Je neemt plaats in een wagentje, dat aan een arm vastzit, en wanneer je met een joystick beweegt kan je kiezen hoe ver je karretje uitzwenkt en begint te driften. Deze is een beetje vergelijkbaar met een JetSki-attractie, maar dan op het droge.

 

Een voorbeeld van de Drifter zie je in onderstaand filmpje.

 

De tweede nieuwigheid is Tour de Controle, een kleine vrijevaltoren. Deze attractie krijgt de look van een luchtverkeerstoren op een luchthaven.

 

 

Bron en foto’s: Parc Ange Michel