Eerste trackdelen nieuwe achtbaan Bayern-Park geleverd

Het Duitse pretpark Bayern-Park zal dit jaar een nieuwe achtbaan openen, het park is voorlopig nog zuinig met de details hierover, men deelde onlangs een ruwe schets, maar informatie gaven ze nog niet vrij. Deze week tilden ze weer een klein stukje van het doek op door de eerste trackdelen te tonen die geleverd werden.

 

Bayern-Park nam vorig seizoen afscheid van haar rodelbaan en vertelde meteen ook dat er een nieuwe attractie op komst was. Iets later volgde een ruwe schets van een familiale achtbaan die dit jaar zal openen, maar heel veel meer informatie kregen we nog niet.

Nu deelde het park een foto van de eerste trackdelen die geleverd zijn in het park. Daaraan weten we nu dat de baan een paarse kleur zal krijgen en meer dan waarschijnlijk gebouwd wordt door het Duitse bedrijf Gerstlauer.

 

Op de eerdere schets leken we ook een soort switch track te zien, wat kan wijzen op een Boomerang Coaster, maar dat is voorlopig nog niet bevestigd.

 

Nieuwe ingang

Behalve in de achtbaan, investeert het park ook in een volledig nieuwe ingang, die volop in aanbouw is.

Bron en foto’: Bayern-Park