Bobbejaanland maakt nieuwe naam voor Indiana River bekend

Bobbejaanland is volop bezig met het herthematiseren van Indiana River. De Log Flume zelf blijft bijna volledig behouden, maar het Mexicaanse thema uit 1992 moet plaats ruimen voor een volledig nieuw concept. Indiana River zal voortaan door het leven gaan als Terra Magma.

Aan het einde van het vorig seizoen maakte het park reeds bekend dat de nieuwe thematisering van de attractie een vulkaan zou voorstellen. Het bijhorende concept kreeg als werktitel Mystery Volcano. Nu heeft het park de definitieve naam Terra Magma gelanceerd.

Niet enkel wordt het volledige interieur gestript, maar de attractie wordt ook voorzien van gloednieuwe sturing en ook de elektrische installaties worden vernieuwd. Het uiteindelijke doel is om een volledig coherent themagebied te bekomen, beginnende aan Oki Doki tot aan restaurant The Lake House. Onder dit themagebied gaan dus ook de darkride El Paso, powered coaster Bob Express en de outdoor boomstamattractie Wildwaterbaan vallen.

Vorig week bracht het park een foto naar buiten waarbij het park de letters van het gebouw haalde. Mits de opening van de nieuwe attractie voor mei is aangekondigd, is het twijfelachtig of er ook iets aan het exterieur veranderd wordt. Het is dan ook afwachten of delen van het oorspronkelijk concept al dan niet zullen gerealiseerd worden.