Nieuwe drone-show in Walt Disney Studios en terugkeer van Disney Dreams

Na het succes van Disney D-Light, komt er nu ook een show met drones in Walt Disney Studios. De show komt in het teken van Marvel te staan en krijgt daarom de naam Avengers Power the Night. In Disneyland Paris nemen we afscheid van Disney Illuminations en komt Disney Dreams terug.

 

Vorig jaar startte Disneyland Paris met een nieuwe drone-show, Disney D-Light. In een mum van tijd werd de show razend populair en daarom heeft Disney besloten om in het andere park, Walt Disney Studios ook een drone-show te presenteren. In Avengers Power the Night zullen de Marvel Superhelden de hoofdrol vertolken. De show wordt vertoond op de Tower of Terror waar in combinatie met muziek en video-mapping een kleine 500 drones mee de show zullen maken. Voor deze show werkt Disney samen met Dronisos, de Europese marktleider als het gaat om shows met drones. Eerder werkten ze ook al samen voor Disney D-Light. De show kan je vanaf 28 januari zien en zal vertoond worden tot en met 8 mei 2023.

 

In het “hoofdpark” krijgen we dan weer een oude bekende te zien. Disney Dreams komt terug en dat betekent meteen ook het einde voor Disney Illuminations. Hiermee komt Disney de fans tegemoet want de slotshow was 1 van de populairste shows die ooit vertoond zijn geweest in het park. Disney zelf noemt het de perfecte gelegenheid voor fans om deze unieke creatie te herontdekken, en voor nieuwe generaties om deze iconische show te ontdekken. Vanaf 12 april kan je opnieuw genieten van Disney Dreams.

 

In de zomer van 2023 kunnen we ook nog genieten van een andere gloednieuwe show. Pixar: We Belong Together beloofd een muzikaal avontuur te worden met in de hoofdrol de Pixar-figuren. Uiteraard gaan de feestelijkheden rond 30 jaar Disneyland Paris nog steeds door, dit tot en met 30 september!

 

Bron & foto: Disneyland Paris