Kingoland kondigt nieuwe attractie Les Caravelles aan

Het jonge Franse pretpark Kingoland zal ook dit jaar een nieuwe attractie openen. Vorig jaar investeerde het park nog in een Ballonmolen, dit jaar opent men een Koggemolen. In welke zone van het park deze zal komen is nog niet duidelijk.

 

Dankzij een samenwerking die het park aanging enkele jaren geleden met de nieuwe investeerder, de investeringsbank Bpifrance, zal Kingoland dit jaar opnieuw haar aanbod kunnen uitbreiden. De samenwerking bracht al de nieuwe attracties als Montgolfières een ballonmolen naar het park en de Splash Battle Octopus Splash Attack.

Dit jaar zal het park de Koggemolen  attractie Les Caravelles openen. Bij deze attractie denken we meteen aan bijvoorbeeld Storm op zee in Plopsaland De Panne, maar dit type is uiteraard in meerdere parken te vinden.

 

 

Bron en foto: Kingoland