Ravensburger Spieleland opent twee nieuwe attracties in 2023

Het Duitse Ravensburger Spieleland, een kindvriendelijk pretpark dat op een boogscheut van de Bodensee ligt, heeft aangekondigd dat het volgend jaar enkele nieuwe attracties voor ons in petto heeft. Het park zal uitbreiden met een avonturenspeeltuin die in het teken staat van Liebherr, maar er zal ook een nieuwe interactieve 4D-ervaring openen die het populaire gezelschapsspel Memory als thema krijgt.

 

De nieuwe avonturenspeeltuin is een van de twee nieuwigheden die Ravensburger Spieleland zal openen in 2023. De speeltuin zal volledig in het teken komen te staan van de Duitse fabrikant Liebherr die onder andere bekend is van haar bouwvoertuigen, maar vooral van haar hijs- en telescoopkranen. Kinderen kunnen er ravotten op verschillende speeltuigen, terwijl de ouders kunnen genieten van een kopje koffie. Op de tekening zien we alvast een glijbaan die uit een betonmixer komt, een kind dat een graafmachine beklimt en een kabelbaan die vanuit een helikopter vertrekt.

De andere nieuwigheid die in 2023 zal openen zal ons meenemen naar verschillende Memory-werelden. Helaas is er nog niet heel veel geweten over deze nieuwe attractie, maar op een eerste teaser-afbeelding kunnen we alvast vaststellen dat het lijkt te gaan over een kleine Flying Theatre. Daarnaast zou deze attractie ook interactief zijn, maar hoe dat precies zal werken zonder knoppen of controllers is nog onduidelijk. Daarnaast vereist een 4D-avontuur meestal ook een 3D-bril, en dat lijkt niemand te dragen op de afbeelding, dus misschien brengt deze ons nog even op het verkeerde been.

 

Bronnen: Ravensburger Spieleland, Parkerlebnis