Universal Studios Florida sluit KidZone met achtbaan

Het Amerikaanse pretpark Universal Studios Florida sluit haar KidZone met daarin de attracties en een achtbaan. Dit is bedoeld om ruimte te creëren voor nieuwe attracties. Deze sluiting zal plaatsvinden op 16 januari 2023.

 

Om in de toekomst nieuwe dingen aan te bieden zal Universal Studios Florida haar KidZone sluiten. Dit heeft gevolgen voor attracties en speelgebieden als Fievel’s Playland, Curious George Goes to Town, DreamWorks Destination en Shrek and Donkey’s Meet & Greet. Ook de in 1999 geopende familieachtbaan Woody Woodpecker’s Nuthouse Coaster ontloopt dit lot niet.

 

Volgengs geruchten op Screamscape worden de attracties niet volledig verwijderd uit het park, maar krijgen ze een nieuw thema, maar dit is voorlopig nog niet bevestigd door het park.

 

Bronnen: Universal, Screamscape