Mythica Coaster volledig opgebouwd in Legoland Deutschland

In 2023 wordt in LEGOLAND Deutschland de nieuwe achtbaan Mythica Coaster geopend. Het gaat om een Wing Coaster van de Zwitserse fabrikant B&M, die de blikvanger zal worden van het nieuwe themagebied LEGO Mythica.

 

In Legoland Deutschland vierde men onlangs een mijlpaal bij de bouw van de nieuwe achtbaan Mythica Coaster. De reden hiervoor was het plaatsen van het laatste trackdeel van de B&M Wing Coaster die volgend jaar geopend wordt.

Mythica Coaster wordt een achtbaan van 17 meter hoog en 457 meter lang, en er zal een topsnelheid bereikt worden van 54 km/u. Tijdens de rit ga je doorheen twee inversies, namelijk een Corckscrew en een Heartline Roll. Een ritje zal 1 minuut 17 seconden duren en je ervaart krachten tot 2,2G.

 

Bron en foto’s: Legoland Deutschland, RCDB