Fotoalbum: Tierpark und Freizeitpark Germendorf – september 2022

Themeparkfreaks Bob en Benjamin gingen onlangs op pretparktrip in Duitsland, maar hielden ook halt bij een dierenpark, namelijk Tierpark und Freizeitpark Germendorf. In dit park kan je typische wildparkdieren bekijken, maar ook aapjes en enkele boerderijdieren.

In het park vind je ook een groot gebied waar je in de geschiedenis duikt aan de hand van tientallen dinosaurusbeelden.

Behalve de dieren en de dinosaurussen heeft het park ook een grote speeltuin en enkele mechanische attracties, waaronder een Butterfly, die natuurlijk onze aandacht trok.

Scharmützel Bob

Na een bezoekje aan Tierpark und Freizeitpark Germendorf maakten Themeparkfreaks Bob en Benjamin ook een ritje op de Alpine Coaster Scharmützel Bob. Deze baan werd gebouwd door Wiegand en heeft een lengte van 633 meter.