Spookachtig plezier tijdens Halloween in Taunus Wunderland

Vanaf 1 oktober wordt er weer Halloween gevierd in Taunus Wunderland. Het attractiepark wordt dan volledig versierd en beloofd voor heel wat gruwelijk plezier voor het hele gezin te zorgen. Meer dan 10.000 pompoenen, 5.000 balen stro, 10.000 maïsstengels en veel horrorversieringen wachten op Halloweenfans van alle leeftijden. Er vinden tevens drie nocturnes plaats.

 

Tijdens alle openingsdagen van Taunus Wunderland in oktober staat het griezelplezier centraal. Je kunt je dan laten schminken, pompoenen uitsnijden en veel meer. Doorheen het park kan je enkele zogenaamde walking acts tegenkomen zoals Hexe Nebelgundeen. 

 

 

Nocturnes

Op de laatste drie zaterdagen van oktober eindigt het horrorplezier in Taunus Wunderland pas om 22 uur. Op deze lange Halloweenavonden kunnen bezoekers in het donker op de achtbaan rijden en ’s nachts door de griezelige themawerelden wandelen. Uiteraard is de ook de ideale avond om een bezoekje te brengen aan het spookhuis. Het hoogtepunt van de lange Halloweenavonden wordt op elke zaterdag een spectaculair vuurwerk.

 

Bron en foto: Taunus Wunderland