Legoland Windsor dient bouwaanvraag in om nieuwe dubbele achtbaan te bouwen

Legoland Windsor lijkt opnieuw plannen te hebben om een nieuwe achtbaan te bouwen. Hiervoor diende het park onlangs een bouwaanvraag in. Op de plannen zien we een dubbele Family Boomerang.

 

Het Engelse Legoland Windsor opende in 2020 nog de nieuwe achtbaan Dino Duplo Coaster en lijkt nu alweer plannen te hebben om haar achtbaanaanbod uit te breiden. Op een bouwaanvraag die ingediend werd zien we de technische tekening van een duellerende Family Boomerang achtbaan.

Voorlopig heeft het park zelf hierover nog niet gecommuniceerd. Hierdoor weten we dus nog niet wanneer deze achtbaan eventueel gebouwd zal worden of voor welke fabrikant men zal kiezen. De bekendste fabrikant van dit type achtbanen is natuurlijk Vekoma en de plannen lijken wel op die van de duellerende Family Boomerang Tweestryd in Wildlands, maar vooralsnog is het niet zeker of het hiervan een kloon zal worden.

 

 

Bron en foto’s: Attraction Source, Legoland Windsor