Halloween in Schloss Thurn belooft weer een griezelig mooie ervaring te worden

Griezelige maskers, griezelige ontmoetingen, griezelige attracties – Halloween 2022 is een bijzondere belevenis in het attractiepark Schloss Thurn. Net als voorgaande jaren is het festival opgedeeld in een familie Halloween en de Scary Nights.

 

Het populaire familie Halloween vindt dit jaar plaats op 22 en 23. oktober en van 29 oktober tot 6 november. Het attractiepark is op alle evenementendagen tot 18.00 uur open en straalt aan het einde van seizoen 2022 een griezelige sfeer uit.

In Schloss Thurn zullen meer dan duizend pompoenen het festival tot een hoogtepunt maken. De pompoenen kom je door het hele attractiepark tegen. Maar niet alleen pompoenen betoveren het park. Schitterende lichteffecten en mist dompelen het hele park in een mysterieuze sfeer.

De Scary Nights vinden plaats van 28 tot 31 oktober van 18:00 tot 01:00 uur. Op deze speciale avonden is er een leeftijdsadvies van 16 jaar.

 

 

Voor dit event dient wel een aparte toegangsprijs betaald te worden, maar er zijn ook combitickets . de horrorervaringen zullen later bekendgemaakt worden. De afgelopen jaren kon je tijdens deze Scary Nights zeven enge ervaringen beleven.

 

Bron en foto: Schloss Turn