Gröna Lund wordt weer heel eng tijdens Halloween

Het is herfst, dat betekent Halloween bij Gröna Lund. De tijd dat het park verandert in een griezelig en gezellig paradijs waar je kunt genieten van horrorhuizen, attracties en enge personages. Als je niet van horror houdt, kun je het gezellig maken tussen pompoenen en andere herfstversieringen.

 

Op 14 oktober gaat het 16 dagen durende Halloweenseizoen van start in Gröna Lund. Wie tickets wil moet deze op voorhand kopen op de website van het park, want de plaatsen zijn beperkt. De dagen zijn opgedeeld in twee delen, je kunt kiezen voor een bezoek in de ochtendsessie (10.00-15.30) of de middagsessie (16.30-22.00). Het programma is telkens hetzelfde.

 

Vijf horrorhuizen

Sekten: In een verlaten huis vinden mysterieuze offerrituelen plaats om de machten van de duisternis op te roepen.

Skeppet: Betreed een oosters schip, met een duizend jaar oude vloek.

Olustiga Huset: Lustiga Huset is overgenomen door een moorddadig clownsgroep.

House of Even Worse Nightmares: het vaste spookhuis House of Nightmares wordt nog enger.

Zombie Zone: hier worden gevangengenomen zombies gehuisvest.

 

Horrorparade

Tijdens de dag trekt een horrorparade vol kwaadaardige wezens door het park.

 

Bron en foto: Gröna Lund