Eifelpark organiseert enge Hallownights

Meer dan duizend pompoenen en heerlijk griezelige decoraties maken een bezoek aan het Eifelpark tot een griezelige herfsttraktatie! Want ook Eifelpark organiseert een Halloweenevenement van 15 oktober tot 1 november.

 

Wie Eifelpark bezoekt tijdens het Halloweenevenement kan overdag genieten van een familievriendelijk programma. Dagelijks kan je dan genieten van De Griezelige Weerwolf Show en van Filu en Mr. Baldo in de harige Halloweenshow Het Haarmonster.

Op zaterdagen en zondagen zullen leuke en griezelige heksen richten voor ravage zorgen in het hele park. Verder kan je dan genieten van de The Hangman, een magieshow met Robert Blake. Ook lopen doorheen het park Filu en Mr. Baldo als walking act Ghost Hunters. Verder kan je aan pompoen snijden doen en kunnen kinderen zich laten schminken.

 

Hallownights 2022

De Hallownights 2022 vinden plaats op 21 en 22 oktober en op 28 en 29 oktober 2022 en dit van 16.00 uur tot 22.00 uur. Het park wordt dan veel enger met aangepaste muziek op de achtergrond, maar ook de nodige spookhuizen. Deze zijn bedoeld voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Net als vorig jaar volgt men het verhaal van het fictieve personage Dr. Ethan van Kyll, die uit is op wraak.

 

Verhaal 2022

Er is weer een jaar voorbij. Prof. Ethan van Kyll had je al beloofd dat zijn wraak van de afgelopen horrornacht nog maar het begin was. The Nightmare on Whitestreet gaat een nieuw duister hoofdstuk in.

Geniet van de nieuwste creaties van Ethan van Kyll die ongeëvenaard zijn in hun wreedheid: de nieuwe horrordoolhoven Chateau van Kyll, Das Labor en Circus Daemonicus.

 

Spookhuizen

Chateau van Kyll

Het oude, eerbiedwaardige woonhuis van de familie van Kyll is al lang niet meer door buitenstaanders betreden. Het huis dat zo beveiligd lijkt als een fort zou decennialang leeg hebben gestaan ​​en Ethan, de laatste erfgenaam van de familie van Kyll, is verdwenen. Maar keer op keer worden vreemde geluiden en lichtgebeurtenissen waargenomen door de bewoners van de omgeving. Een groep stadsverkenners heeft nu toegang tot het gebouw weten te vinden. Samen met vrijwilligers willen ze het gebouw verkennen.

Das Labor

Wie dood wordt verklaard, leeft langer. Dit geldt in het bijzonder voor prof. Ethan van Kyll en zijn wezens. Steeds weer verdwijnen mensen en dieren spoorloos in de omgeving van het pand van Van Kylls. Zou de professor nog in leven zijn en zijn verraderlijke experimenten met levende wezens voortzetten?

 

Circus Daemonicus

Ethans idee van goed entertainment is een beetje vreemd. Zelfs een circus, waar het normaal leuk en grappig is, wordt sinister.

 

Behalve de spookhuizen kan je een bezoekje brengen aan het kermis Funhouse Domino, dat voor de gelegenheid opgesteld staat in het park.

 

Prijs

De Hallownights zijn inbegrepen in het dagticket. Wie vanaf 15u45 langskomt krijgt een ticket met korting aan 19,90 euro. Om de spookhuizen te ontdekken betaal je bovenop je ticket vijf euro per spookhuis.

 

Bron en foto: Eifelpark