Bobbejaanland organiseert bijzondere avond ter afscheid van Indiana River

Volgend seizoen wordt Indiana River in Bobbejaanland in een volledig nieuw jasje gestoken. Om de, ondertussen dertig jaar oude, attractie te vieren organiseert het park een speciale avond. Deze avond zal doorgaan op 10 september, maar is zeer exclusief.

 

Met de Night of the Indiana River zet Bobbejaanland haar waterattractie Indiana River nog een keertje in de kijker, voor dat deze een volledig nieuw thema zal krijgen. Welk thema dat wordt is voorlopig nog niet bekend, al weten we wel dat het Belgische bedrijf. KCC Entertainment Design drie mogelijke ontwerpen uitwerkte. Deze kan je hier bekijken.

Abonnees van het park kunnen op 10 september ook een gratis aandenken aan de attractie afhalen. Zij krijgen op vertoon van hun abonnement namelijk een speciale goodiebag in de parkwinkel General Store. Zolang de voorraad strekt uiteraard.

 

Indiana River

Indiana River is een kruising tussen een darkride en een boomstamattractie. Deze opende in 1991 voor het eerst, maar de aankleding kwam er pas in 1992. De echte officiële opening vond dan ook plaats op 22/05/1992.Tijdens de rit word je meegenomen in de wereld van de Azteken.

Voor de bouw werd destijds beroep gedaan op het Zwitserse bedrijf Intamin Amusement Rides.

 

Bron en foto: Bobbejaanland