Brand in hotel Engels Legoland

Er is brand uitgebroken in het Legoland Resort Hotel. Dat is een van de hotels van het Engelse Legoland. Het vuur ontstond op zondag 31 juli rond 15h30 aan de buitenkant van het hotel. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen.

 

Op zondag 31 juli brak er plots een brand uit in een hotel van de Engelse Legoland vestiging. Enkele gasten van het Legoland Resort Hotel deelden beelden en foto’s van de brand, daarop zijn de vlammen te zien die slaan uit de ingang van het hotel. De brand gaat gepaard met hevige rookontwikkeling, waardoor het volledige hotel werd geëvacueerd. Het park liet weten dat er zowel bij de gasten als bij het personeel geen gewonden zijn gevallen. Het hotel blijft momenteel gesloten, zodat alle instanties onderzoek kunnen doen naar de mogelijk oorzaak van de brand. Deze is tot op heden nog niet bekend.

 

Legoland zou in een eerste verklaring verklaard hebben dat er geen al te grote schade zou zijn. Het zou gaan om een kleine brand, waarbij vooral de isolatie aan de voorzijde beschadigd is geraakt. Legoland beloofd dat hotelgasten hun geld terugkrijgen of een alternatieve accommodatie aangeboden krijgen.

 

 

bron & foto’s: Daddy Ramblings @daddyfitnessjou & Alex @alxjc (Twitter)

dailystar.co.uk