Fotoalbum: Koningskermis Den Haag en Rotterdam – april 2022

Themeparkfreak Tristan trok onlangs langsheen twee Nederlandse kermissen, die beide de naam Koningskermis droegen. Hij bezocht namelijk de kermis van Rotterdam en die van Den Haag. Beide kermissen boden tal van leuke attracties en achtbanen aan.

 

Koningskermis Den Haag

Op de Koningskermis van Den Haag stonden twee achtbanen opgesteld namelijk Super Mouse van De Voer, een Spinning Wild Mouse Coaster. Ook stond hier de bijzondere Swinging Coaster, een soort Big Apple achtbaan maar met een treintje dat Spinnende bakjes heeft. Als grootvermaak kon je hier plaatsnemen in Hurricane, Booster Maxx, een Star Flyer, Polyp attractie Beach Party, Dance Jumper, Projekt 1 en zelfs twee Break Dance attracties.

Koningskermis Rotterdam

Op de Koningskermis van Rotterdam twee achtbanen opgesteld namelijk de Spinning Coaster en Crazy Clown van Buwalda. Als grootvermaak kon je hier ook plaatsnemen in Star Flyer Around The World XXL, Reactor, Aerborne en High Explosive.