Europa-Park deelt eerste beelden vernieuwde boottocht Josefina’s Kaiserliche Zauberreise

Dit jaar zal de boottocht Jungle Rafts in het Duitse pretparkresort Europa-Park heropenen als Josefina’s Kaiserliche Zauberreise. Tijdens je tochtje op deze attractie vaar je doorheen de betoverende tuinen van keizerin Josefina. Het park deelde de eerste beelden van wat we kunnen verwachten.

 

De rondvaart Jungle Rafts in Europa-Park zal vanaf dit jaar een nieuw thema en naam krijgen. De attractie zal geen Afrikaans thema meer hebben, maar aansluiten op het Oostenrijks themagebied van het park. In Josefina’s Kaiserliche Zauberreise zal je voortaan plaatsnemen in een bootje dat doorheen betoverende paleistuinen vaart.

De attractie zal in twee fases vernieuwd worden. Een eerste fase kunnen we dit jaar al ontdekken. Volgend jaar zullen alle bootjes vervangen worden door nieuwe exemplaren. Op de vijver zal er ook een nieuwe fonteinenshow te zien zijn. Deze zal de naam Weense Waterwals krijgen.

Bron & foto’s: Europa-Park