Drie verschillende theatershows in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen presenteert komend seizoen drie verschillende theatershows en diverse andere nieuwe entertainmentacts. Als het attractiepark op vrijdag 1 april ontwaakt uit een maandenlange winterslaap, kunnen bezoekers een volledig vernieuwd entertainmentprogramma ontdekken. 

“Het versoepelen van de coronaregels geeft ons de kans om volop in te zetten op live-entertainment, met grote shows en bijzondere meet-and-greets”, vertelt algemeen directeur Dave Storm. “Het voelt goed om na twee jaren met beperkingen en sluitingen weer vooruit te kijken en te investeren in een compleet entertainmentaanbod, met voor ieder wat wils.”

De wasberen Randy & Rosie vormen daarbij de rode draad. Ze krijgen gezelschap van cowboys en de Red Bandits, een boevenbende. In het voorjaar wordt de muzikale Randy & Rosie Show vertoond in de Music Hall, de overdekte theaterzaal naast waterpark Aqua Mexicana.

Het hoogseizoen staat in het teken van een gloednieuwe circusshow in het American Circus Theater, met een prominente rol voor de wasberen. In het najaar is in de Music Hall de familievoorstelling Het Mirakel van Wishaka te zien. Als Randy & Rosie in de problemen komen, lijkt een mysterieuze mol hun laatste redmiddel.

“Door het entertainmentaanbod meermaals per jaar te wisselen, geven we bezoekers een reden om elk seizoen langs te komen en iets nieuws te beleven”, aldus Storm. “Een vakantie of een dagje uit voelt op die manier iedere keer verfrissend, maar toch vertrouwd.” Het park werkt samen met de gerenommeerde partner Aniba uit Amsterdam, gespecialiseerd in het produceren van entertainment. De aanstekelijke liedjes uit de Slagharen-shows zijn binnenkort ook te beluisteren via streamingdiensten als Spotify.

Naast de genoemde theatershows wordt op het Fonteinplein bij de entree een nieuw podium gerealiseerd voor een ontmoeting met Randy & Rosie. Ook in de Main Street verschijnt een nieuw podium, waar de snode Red Bandits zich laten zien. Bandiet John Batterson staat er dit keer niet alleen voor: hij krijgt hulp van de stoere, vrouwelijke bandiet Valerie Hart.

Wie blijft slapen in het Wilde Westen wordt na sluitingstijd verwend met nog meer familievermaak. Op het programma staan onder andere speurtochten, kinderdisco’s, bingo’s, een gameshow voor families en een nieuwe pubquiz over Slagharen.

Vakantiepark Slagharen biedt een uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen, wigwams en campingplaatsen. Gasten hebben altijd toegang tot het attractiepark. Het boeken van een verblijf kan via slagharen.com. Daar zijn ook tickets en voordelige abonnementen verkrijgbaar.