Bobbejaanland wil Indiana River voorzien van een nieuw thema

In Bobbejaanland zet men al enkele jaren steeds meer in op extra thematisering van de attracties. Zo begon men ook aan de omgeving van Oki Doki en Indiana River, waar een promenade gebouwd werd, samen met de eerste nieuwe toevoegingen van thematisering die nu verder zullen uitgebreid worden.

 

Het lijkt erop dat de boomstamattractie Indiana River een volledig nieuw thema zal krijgen. Dat blijkt uit een enquête die rondging. Er werden in deze rondvraag drie thema’s voorgesteld waaruit men kon kiezen, welke telkens een mysterieuze achtergrond hebben.

 

Mystery Festival

Het eerste thema kreeg de naam Mystery Festival. Hier zal men buiten terecht komen in het tentenkamp van Schotse clans en uitgenodigd worden om deel te nemen aan jaarlijkse spelen waarbij een draak verslagen moet worden. Je vaart met het bootje doorheen een labyrint waar je met een geheim wapen de draak moet verslaan.

Mystery Bay

Het tweede thema werd Mystery Bay. In dit thema draait alles om een ​​baai met een mysterieuze vulkaan. In deze mogelijke keuze moeten de passagiers op reis gaan naar de vulkaan en erachter komen welke geheimen deze herbergt en waarom deze is uitgebarsten. De bewoners hebben in deze optie het gebied opgebouwd uit materialen die aanspoelden.

Mystery Island

Als derde mogelijke thema werd Mystery Island voorgesteld. In dit thema kom je terecht in een kleurrijk dorpje waar uitvinders wonen. Ze wonen daar aan een ijzig meer in harmonie met de extreme natuur. Je zal een boottocht maken en een machine ontdekken die alle vervuilde bronnen op aarde weer kan reinigen.

Indiana River

Indiana River werd gebouwd door Intamin Amusement Rides en opende in 1991. Het huidige thema neemt je mee op een avontuurlijke rit doorheen een jungle waar je Azteekse themaobjecten ontdekt. Dit thema zal nog tot het einde van het seizoen blijven, waarna de werkzaamheden zouden beginnen.

 

Bron en foto’s: Bobbejaanland, Loooping, Themepark Magic