Domino’s Pizza komt naar Bobbejaanland

Als we een fansite van Bobbejaanland mogen geloven, komt Domino’s Pizza dit jaar naar het Plezantste Land. De populaire pizzaketen zou een restaurant openen in het park, meerbepaald in het Banana Bos, waar nu het hamburgerrestaurant McMonkey gelegen is.

 

Bobbejaanland en Domino’s Pizza slaan dit jaar de handen in elkaar. Het nieuwe pizzarestaurant zou komen in de indoorhal Banana Bos, waar je onder andere de indoorachtbaan Revolution vindt. McMonkey, het restaurant dat vroeger te vinden was in het Banana Bos, zal hierdoor moeten verdwijnen. Volgens de geruchten zou er in Santa Fe, het vroegere pizzarestaurant in Cowboy Town, een nieuw hamburgerrestaurant in de plaats komen. De komst van Domino’s Pizza betekent alvast goed nieuws voor pizzaliefhebbers, want in restaurant Santa Fe was het aanbod niet bijster groot. Daar zou dus nu verandering in moeten komen.

Het is een trend in pretparkland dat parken een vestiging openen van een bekende horecaketen. Zo kreeg Bobbejaanland al een Panos-vestiging in 2019. Ook Plopsaland De Panne heeft ondertussen drie Panos-vestingen in het park. Vorig jaar opende Plopsaland De Panne ook nog een Pizza Hut in het park. De trend wordt dus verdergezet in Bobbejaanland.

 

Bron: BJL Fans

Foto’s: TPF