Bobbejaanland plaatst nieuwe thematisering rond reuzenrad

Bobbejaanland zal tijdens het traditionele winteronderhoud het gebied rond het reuzenrad opknappen. De ingang van deze gigantische attractie zal worden geplaatst naar de andere kant van de attractie zodat deze beter aansluit bij het themagebied Adventure Valley.

 

Op sociale media heeft Bobbejaanland een maquette gedeeld van de nieuwe ingang die bij het 30 meter hoge reuzenrad zal geplaatst worden. Door deze metamorfose zal het reuzenrad beter aansluiten bij Adventure Valley, het gebied van onder andere de King Kong-attractie en de indoorachtbaan Revolution.

De nieuwe voorgevel van het reuzenrad moet af zijn tegen 2 april, want dan opent het park opnieuw de deuren. Vorig jaar pakte het park nog de voorgevel van het Banana Bos aan, waar je onder andere Revolution en de Splash Battle terugvindt. Dit jaar zal in deze hal ook een Domino’s Pizza openen.

 

Bron & foto’s: Bobbejaanland