PortAventura World opent nieuw La Liga restaurant

Het Spaanse pretpark resort PortAventura heeft een nieuw restaurant geopend. Het restaurant dat je meeneemt naar de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Het restaurant heeft de naam “TwentyNine’s” gekregen, wat verwijst naar het oprichtingsjaar 1929 van La Liga.

 

PortAventura, het grootste pretpark van Spanje, heeft een nieuw restaurant geopend in samenwerking met La Liga, de Spaanse voetbalcompetitie. Het restaurant “TwentyNine’s” is vernoemd naar het oprichtingsjaar van La Liga, namelijk 1929. Het restaurant is 1000 vierkante meter groot en er is plaats voor meer dan 400 mensen. In het restaurant kun je niet alleen eten want naast het gastronomisch aanbod is er ook een eSport Arena en een sportterrein. Je zal er onder andere live kunnen kijken naar enkele La Liga wedstrijden, ook zullen er samenvattingen getoond worden van eerdere wedstrijden in de La Liga competitie.

Naast het restaurant heeft PortAventura ook een AR game gelanceerd. Deze game is te spelen op je mobiele telefoon en is gratis te downloaden in Google Play Store of de App Store van iOS. Het spel kun je thuis uitproberen en het levert je alvast korting op toegangstickets voor het park. Spelers van “The Beat Challenge” ontvangen namelijk een eenmalige kortingscode. Het is wel niet duidelijk hoelang deze actie geldt.

Het restaurant en de game is een eerste fase van de samenwerking tussen PortAventura en La Liga. Het pretpark investeerde een kleine 10 miljoen euro aan de game en het restaurant. Fase 2 zou dan het openen van een nieuwe attractie rond La Liga zijn, met een prijskaartje van maar liefst 40 miljoen euro. Als laatste is er nog fase 3 waar PortAventura een volledig nieuw themagebied of park zou openen in het teken van La Liga. De nadruk zou liggen op technologische, digitale en audiovisuele belevingen.

 

Bron: Themepark-central.de

Foto’s: PortAventura