Ontdek hier de attractielijst van de Cranger Weihnachtszauber in Herne

Dit jaar gaat de Cranger Weihnachtszauber in Herne opnieuw door. Het is de kleinere wintereditie van de Cranger Kermis die elke zomer plaats vindt maar het attractieaanbod is helemaal anders. Dit jaar gaat de kermis door van 18 november tot en met 30 december en er komen 20 attracties naar Herne waarvan 13 van het type grootvermaak.

 

Wie van hoogtes houwt kan zich uitleven in de 45 meter hoge XXL Afterburner “Konga” van Küchenmeister of de 55 meter hoge Booster Maxx “Apollo 13” die eveneens van Küchenmeister is. Wie liever op een rustige manier van het uitzicht geniet kan een ritje maken op de 80 meter hoge starflyer “Around the World” van de Nederlandse exploitant van der Beek of op het 45 meter hoge reuzenrad “Mon Amour” van Ahrend.

Achtbaanfans kunnen dit jaar terecht in de spinning wild mouse Crazy Mouse van Ahrend en de nieuwe familieachtbaan Pirateninsel van Kinzler met de Big Apple / Wacky Worm lay-out. Beide achtbanen zijn niet zo makkelijk te scoren voor wie woont in België en Nederland, dus is het nu de uitgelezen kans om de credits binnen te halen.

Thrillrides zijn er natuurlijk ook present met de Break Dance No.1 van Bonner en de Music Express “Love Express” van Kreft. Families kunnen terecht in de Cake Walk “Action Center” van Wilhelm, de botsauto’s “Küchenmeister No.2” van Küchenmeister, het spookhuis Geister Villa van de Nederlandse exploitanten Molengraft en Sipkema en de jumbo molen “Rentier Express” van Vermolen die eveneens uit Nederland komt.

 

Grootvermaak:

Action Center – Wilhelm (Cake Walk)

Alt Wiener Pferdekarussell – Schäfer (Carrousel)

Apollo 13 – Küchenmeister (Booster Maxx)

Around the World – van der Beek (NL) (Starflyer)

Küchenmeister No.2 – Küchenmeister (Botsauto’s)

Break Dance No.1 – Bonner (Break Dance 1)

Crazy Mouse – Ahrend (Spinning Wild Mouse)

Geister Villa – Molengraft/Sipkema (NL) (Spookhuis)

Konga – Küchenmeister (XXL Afterburner)

Love Express – Kreft (Music Express)

Mon Amour – Ahrend (Reuzenrad)

Pirateninsel – Kinzler (Family Coaster)

Rentier Express – Vermolen (NL) (Flying Jumbo)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Kermisland