Fotoalbum: Zoomarine – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Zoomarine is een Italiaans dolfinarium, waterpark en pretpark gecombineerd. Voor achtbaanfanaten vind je hier 2 rollercoasters terug. De kleinste is de Big Apple achtbaan Squalotto (Italiaans voor haai) die sinds 2011 in het park staat. De grootste is Vertigo, een Schwarzkopf Looping Star die in 2010 naar het Italiaanse pretpark kwam en daarvoor al op 7 andere locaties stond. Andere attracties zijn de octopus, carrousel en splash battle. Verder zijn er ook verschillende glijbanen en een zwembad. Ook een aantal shows kan je terugvinden in het park zal de dolfijnenshow, zeehondenshow, vogelshow, duikshow en hondenshow. Daarnaast zijn er ook apen in het park.