Sfeerverslag: Preview CORP en Texas Butcher

Op vrijdag 22 oktober werden we uitgenodigd door het zelfverklaarde ‘t plezantste land, namelijk Bobbejaanland, voor een preview van hun nieuwste spookhuizen CORP en Texas Butcher. Deze uitnodiging konden de Themeparkfreaks natuurlijk niet laten liggen en op een regenachtige vrijdagavond trokken we dan ook naar Lichtaart.

 

Bij aankomst werden we alvast opgewacht door een slager uit de Texas Butcher die ons enkele “specialiteiten” voorschotelde uit hun slagerij. Daarna werden we ook nog vergezeld door een lid van de maffiafamilie CORP die zeer geïnteresseerd was in onze liefde voor dieren. Daarna werden we in kleine groepjes verdeeld, omdat we blijkbaar uitgenodigd waren op een veiling van CORP. Aangezien de locatie van deze veiling geheim moest blijven werden we in een geblindeerde wagen gezet en moesten we allemaal onze gsm uitzetten, zodat we niet getraceerd konden worden.

We zullen hier natuurlijk niet te veel verklappen over de ervaring, maar we kunnen wel zeggen dat het concept zeer interessant en vernieuwend is. Het is zeker geen standaard spookhuis en er zitten enkele leuke effecten in waardoor dit huis zeer veel potentieel heeft. Nog niet alles stond op punt en ook de acteurs moeten hun weg nog zoeken in deze nieuwe ervaring. We zullen dit huis dus zeker nog een tweede keer bezoeken later tijdens het seizoen, want we zijn zeer benieuwd naar wat het park nog zal aanpassen om de ervaring te verfijnen.

Na een hapje en een drankje werd het tijd voor een bezoek aan de Texas Butcher waar we ontvangen werden door de slagersvrouw. Bij deze een bijzonder vermelding voor deze actrice die dit personage op een prachtige manier neerzette. Bij een bezoek aan deze slagerij moet je wel tegen een stootje kunnen en een sterke maag hebben. Dit is opnieuw een zeer sterk huis met prachtige decors, heel wat scares en zeer goede acteurs.

Na deze previewavond zijn we zeer benieuwd naar de rest van het Halloweenevenement. De laatste jaren zien we dit evenement zeer sterk groeien in Bobbejaanland en de kwaliteit wordt steeds beter, waardoor dit één van de betere Halloweenevenementen in België is geworden. Naast de twee nieuwe spookhuizen kan je dit jaar opnieuw genieten van Yummy, Sonar en Bazaar Bizarre of griezelen in één van de vijf scarezones. Ook voor de kinderen is Ridder Muis opnieuw van de partij. Bezoekers kunnen eveneens nog terecht bij de show Bansoeli Beats.