Fotoalbum: Futuroscope – juli 2021

Themeparkfreaks Jonathan, Jos en Lennert trokken er in juli op uit, naar het westen van Frankrijk om daar heel wat regionale parkjes te bezoeken. De trip had eigenlijk al in 2020 moeten plaatsvinden, maar werd met een jaar uitgesteld wegens de coronapandemie.

 

Futuroscope is gelegen in het Franse Poitiers. Het is een themapark in het teken van de toekomst en technologie. In 2020 opende het pretpark haar eerste echte achtbaan met Objectif Mars, een familieachtbaan van Intamin met een vertical track drop element in het parcours. Verder is er ook nog een Butterfly attractie terug te vinden. Andere attracties zijn onder andere een vliegend theater, robotarmen zoals gekend van de Legopretparken, een darkride, een avondshow, observatietoren, 3D theater en een 4D theater.