Fort Fear keert terug naar Fort Fun

Dit jaar zal Fort Fun opnieuw het Halloweenevenement Fort Fear organiseren. Onder de noemer Misty Ville dalen ook ditmaal duistere personages neer in het park. Het evenement vindt dit jaar plaats op 16, 23, 30 en 31 oktober 2021. Het lijkt er ook op dat dit jaar het laatste jaar wordt dat het Misty Ville verhaal zal gebruikt worden, aangezien het gaat om het laatste hoofdstuk.

 

Verhaal: The Final Chapter

Elke vijf jaar verschijnt de mysterieuze Mr Dark in Misty Ville met zijn CarnEvil of Smiles, een rariteitenbeurs. Hij heeft niet alleen zwervers, freaks en allerlei andere exotische personages op sleeptouw, maar ook zijn belangrijkste attractie, een mysterieus spiegelkastje. De drukte trekt dan ook niet alleen onschuldige en minder onschuldige mensen naar de Streets of Misty Ville. Wanneer het donker wordt, verandert de Farmers’ Market in een vreemde avondmarkt en hoe donkerder het wordt, hoe gekker de toestanden.

Waarom krijgt de zagerij van de stad plotseling massale bestellingen voor doodskisten elke keer dat Mr Dark Misty Ville bezoekt? En wat maakt de rednecks in de bossen van Misty Ville zo van streek? Welk duister geheim gaat er schuil achter de lachende grimassen op het Carnival of Smiles?

 

Horror mazes

CarnEvil of Smiles – Maze

Een eeuwige glimlach nodig? Dit belooft de mysterieuze Mr Dark je als je zijn kermis bezoekt. Behalve kramen en spelletjes wacht daar achter een kleurrijke façade de hoofdattractie op je: The CarnEvil of Smiles!

Zijn de kleurrijke gevels en de eerste indruk bedrieglijk? Na een lang doolhof van gangen en spiegels bevind je je ineens in de backstage area van CarnEvil. Waren de vriendelijkheid en reclamebeloften van meneer Dark hypocriet en zit je gewoon gevangen in zijn freakshow tussen oude rommel en vervallen oude kermisattracties? Dacht je echt dat je hier met een eeuwige glimlach zou uitkomen?

Tussen 16u en 18u is er een gezinsvriendelijke variant te beleven.

 

Buzzsaw – Maze

In de zagerij van de familie Hicks is het een drukte van jewelste, want telkens Mr Dark en zijn CarnEvil in de stad zijn neemt de vraag naar doodskisten toe. Het dode hout uit het bos moet dan ook verwerkt worden. De familie probeert zoveel mogelijk kisten te verkopen aan de levenden en zullen je dan ook opmeten en uitnodigen de kisten uit te proberen. Maar waarom zijn de personeelsleden zo boos?

 

The Forrest – Maze

CarnEvil is in de stad en de vraag naar doodskisten is groot. Hiervoor gaan de Rednecks op zoek naar hout in het bos. De familie Hicks is banger en agressiever dan ooit en hebben hun roestige bijlen steeds bij zich.

 

Rotten Farmers Market

In de straten van Misty Ville bieden allerlei donkere en gekke personages hun diensten en goederen aan, gekke boeren met oude groenten, ruwe ambachtslieden, mysterieuze waarzeggers of zelfs Bo, de meest barbaarse kapper van Misty Ville, ze strijden om de gunsten van de marktbezoekers, terwijl bedriegers en bandieten de drukte van de markt gebruiken voor hun duistere zaken.